duminică, 19 august 2012

Concurs 1- "Stapanul inelelor" si "M-am hotarat sa venin prost"

In imaginea alaturata e un fel de rebus, creat de mine. 
La fiecare punct trebuie sa scrieti despre ce carte e vorba, asta descoperind din descrierea de la punctul respectiv.
Primul care va rezolva corect acest rebus si il va trimite pe adresa de mail ramona88badea@yahoo.com va castiga M-am hotarat sa devin prost de Martin Page si Stapanul inelelor de J.R. Tolkien, ambele carti in format e-book.
De asemenea, vom face si o tragere la sorti dintre toti participantii, cu un premiu surpriza.
 

Ar fi preferabil sa salvati rebusul si sa il completati, apoi sa il trimiteti pe mail, dar puteti si sa trimiteti direct mailul cu raspunsurile.
Pentru orice nelamurire, puteti lasa un comentariu sau puteti folosi casuta de contact din dreapta. (cea pe care scrie Ai o intrebare pentru Ramona?)

Si acum, descrierile:


1. În ultima noapte petrecută în şcoala de fete unde este elevă, - descoperă ceea ce se întâmplă în realitate cu absolventele – şi soarta cumplită care le aşteaptă.
Evadând din singurul cămin pe care îl cunoscuse vreodată, ea porneşte într-o călătorie lungă, presărată cu piedici înşelătoare, în căutarea unui loc în care să poată supravieţui. 
2. Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregăteşte să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prinţesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur şi epuizant, iar, pe lângă intrigile şi comploturile din Academie, situaţia ei se complică din cauza unei idile tăinuite şi interzise. Având o legătură psihică ieşită din comun, cum nu s-a mai întâlnit de secole, cele două eroine încearcă să facă faţă ameninţărilor…
3. Lumea Reală e un loc înspăimântător. Întrebaţi-o despre asta pe Dru Anderson, o fată dură care a pus la pământ un număr destul de mare de tipi răi. E înarmată, periculoasă, şi gata să lupte mai întâi şi abia pe urmă să stea la discuţii. 
4. CLAY JENSEN nu vrea să ştie nimic despre casetele pe care le-a înregistrat Hannah Baker. Hannah a murit. Şi secretele ei ar trebui îngropate odată cu ea.
Dar vocea acesteia îi spune că numele lui se regăseşte pe casete – şi că, într-un fel, el este responsabil de moartea ei.
5. La Liceul Fairfield dintr-o suburbie a oraşului Chicago, toată lumea ştie că între elevii veniţi din sudul oraşului şi cei din nord există o reacţie cam sulfuroasă. Aşa încât atunci când Brittany Ellis, şefa majoretelor, şi Alex Fuentes, membru al unei bande de cartier, sunt obligaţi să fie parteneri de laborator la orele de chimie, consecinţele se anunţă explozive. 
6. Intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros . Cine va castiga cursa nebuna pentru supravietuire?
7. Viaţa Veronicăi "Ronnie" Miller, o tânără de 17 ani, este oblugata  să-şi petreacă o vară alături de tatăl ei, un fost profesor şi pianist, care duce o viaţă liniştită în acel orăşel de la malul mării. Rebelă şi plină de resentimente, Ronnie respinge însă toate încercările de apropiere ale părintelui şi ameninţă să se întoarcă la New York - asta până când îl întâlneşte pe Will, cel mai popular tânăr din oraş şi ultima persoană de care s-ar fi gândit că va fi atrasă. 
8. Forţată să se mute din însorita Californie în mohorâtul orăşel New Salem, Cassie tânjeşte la început după vechea ei viaţă. Cu timpul, se simte ciudat de legată de un grup de adolescenţi care face legea în şcoala ei. Iniţiată în sabatul vrăjitoarelor, care stăpâneşte acolo de secole, este atrasă în Cercul secret şi are parte de o aventură năucitoare şi terifiantă.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Nu te supara da eu am trimis mailul si imi da Failure notice

Ramona spunea...

cazuse serverul mai devreme, dar acum si-a revenit

Muneca Chucky spunea...

si mie la fel imi da

Concursuri online spunea...

Mult succes tuturor !