joi, 22 noiembrie 2012

A apărut romanul Ani cu alcool și sex, de Cristina Nemerovschi


ani-cu-alcool-si-sexLa Editura Herg Benet, în colecția Radical din 7, a apărut romanul Ani cu alcool și sex, de Cristina Nemerovschi. Cea de-a treia carte a autoarei, Ani cu alcool și sex, este atât un prequel, cât și un sequel al romanului de debut, Sânge satanic. Personajele din controversatul Sânge satanic revin cu noi întâmplări și introspecții, umorul negru nu lipsește, iar viziunea asupra societății românești, în continuă schimbare, este mai nihilistă ca oricând.

Lansarea noului roman al Cristinei Nemerovschi va avea loc în cadrul târgului de carte Gaudeamus 2012, pe data de 24 noiembrie, de la ora 18, la standul Grupului Editorial Max Blecher/Herg Benet.

 Standul 347B, al Grupului Editorial Max Blecher/Herg Benet, la care va avea loc lansarea, se află la ultimul nivel (7.70), lângă spațiul principal de evenimente, față în față cu cafeneaua.

Până la data de 30 noiembrie, cartea poate fi comandată cu autograful autoarei din librăria online a editurii, aici.
sursa

p.s.1: recenzia romanului "Pervertirea", aici.
p.s.2: recenzia romanului "Sange satanic", in curand, pe blog.
p.s.3: ma gasiti la Gaudeamus, sambata, de la pranz si pana seara, probabil mai ales in apropierea standului editurii Herg Benet.
p.s.3: imi cer scuze pentru inactivitatea de pe blog, dar am nevoie de ceva timp sa imi pun ordine in viata, sa arunc gunoiul/gunoaiele, sa spal rufele murdare, sa imi schimb tinuta/atitudinea, chestii d-astea.

Niciun comentariu: