marți, 6 martie 2012

Curs de FOTOcitire - DIVERTA

Suntem in era informatiei, acasa sau la birou, la scoala, pe strada si peste tot suntem  bombardati cu informatie si doar putini dintre noi pot sa tina pasul. 
In acest ritm rapid multi dintre noi nu mai simtim ca
CITITUL POATE FI O PLACERE, O RELAXARE, O BUCURIE….
FotoCitirea este o noua metoda de abordare a activitatii de citire in care poti absorbi cu usurinta cantitati enorme de informatie in timp record, la un nivel de intelegere mai mare si un grad de retinere crescut, cu placere si satisfactie deplina.
CUM? ITI PUI LA LUCRU SUBCONSTIENTUL SI IMPLICI INTREAGA MINTE.
FotoCitirea este o metoda unica de a procesa si intelege volume mari de informatii, rapid si eficient, expune materialul catre creier cu o viteza fenomenala. In 5 pasi rapizi, absorbi mai intai intregul si apoi mergi catre detalii. Timpul tau e limitat, de aceea ai nevoie de unelte pentru a naviga prin text la viteza la care ai nevoie, la nivelul de intelegere dorit.
Ca si FotoCititor incepator vei pute procesa si intelege materiale de 3 ori mai rapid decat poti acum. Acesta este doar inceputul.
Cu FotoCitirea te vei focusa pe extragerea valorii dintr-un material si astfel iti vei creste gradul de intelegere si retinere. Vei invata sa te relaxezi, sa-ti focusezi atentia, sa devii complet absorbit in timp ce citesti.
FotoCitirea combina o serie de tehnici de citire demonstrate prin studii universitare, impreuna cu tehnica de salt calitativ a “fotografierii mentale”. Aceasta combinatie permite sa-ti flosesti la maxim abilitatile curente de citire impreuna cu ce este mai bun in fotocitire pentru a gestiona necesitatile imediat, cu satisfactie maxima.
Poti FotoCiti orice tip de material, despre orice subiect, de la gradinarit la geofizica, de la filozofie la matematica, de la manuale utilizare computer la ziarul de dimineata, fictiune, romane, etc.
FotoCitirea nu creaza o memorie fotografica si nici o retinere instantanee a orice. Dar face ca materialele printate sa fie mai rapid de procesat si mai usor de folosit.
Cei 5 Pasi ai Sistemului Mental Integral de FotoCitire
Tehnica FotoCitirii este parte a sistemului mai mare, numit Sistemul Mental Integral de FotoCitire care este practic pentru folosirea zilnica:
1) Primul pas al sistemului de FotoCitire este pregatirea prin stabilirea scopului si intrarea in starea ideala a mintii pentru citit.
Inainte sa incepem sa citim, e bine sa fim constienti de ce vrem sa aflam, ce vrem sa obtinem, de ce ne investim timpul in aceasta carte, cu acest autor. Ajuta foarte mult daca intri intr-o stare a mintii care implica intreaga minte. Vei putea face asta prin relaxanta Tehnica a Mandarinei!
2) Apoi previzualizezi materialele astfel incat creierul tau sa invete cum sa sorteze informatiile care vor fi in curand absorbite prin FotoCitire.
3) Creierul absoarbe informatii prin FotoCitire.
FotoCitirea literalmente te invata sa te uiti la o carte diferit. Permiti intregii tale minti sa absoarba informatiile pe masura ce rasfoiesti prin materialul scris la viteza de o pagina pe secunda.
4) In postvizualizare, explorezi textul, descoperi si scrii cuvinte sau termeni care par importanti pentru tine si creezi intrebari la care ai dori sa primesti raspunsul de la autor. Vei afla suficient de multe despre material, ca sa poti sa-ti planifici activarea, ultimul pas.
5) Activarea te muta prin straturi de intelegere, de la a fi constient si familiaritate pana la cunoastere aprofundata. Tehnici variate te ajuta sa procesezi si sa intelegi informatia astfel incat sa o cunosti constient si sa o poti folosi in baze permanente. Activarea iti faciliteaza un nivel de intelegere care depaseste ce primesti din citirea obisnuita.
Cititul devine o conversatie cu autorul!
Patrunzi in lumea de posibilitati din carti in feluri care te vor uimi!
Este usor de invatat, in doar 2 zile de curs!
IMAGINEAZA-TI
Cum ar fi sa poti sa poti citi toate cartile care te intereseaza, carti de business, carti speciale pentru profesia ta, legi, studii, articole, ziare, dezvoltare personala, spritualitate, filme, muzica, carti de gatit, carti despre arta de a fi parinte, hobbiuri, romane, manuale, e-mailuri, orice.
…in doar o fractiune din timpul pe care il petreci acum
Cum ar fi viata ta daca ai absorbi si integra in fiinta ta invataturile lui Socrate pana sambata? Duminica “7 obicei­uri ale oamenilor de success”, Steven Covey? Si apoi “Puterea Intentiei”, Wayne Dyer luni, “Puterea prezentului”, Eckhart Tolle marti, “Mananc sanatos si raman tanar” de Montignac miercuri, “Economia crizelor” de Nouriel Roubini joi, “Al Pacino” vineri?
…fiind deplin relaxat si cu placere maxima
…intelegand si retinand mult mai mult decat o faci acum
DIVERTA in parteneriat cu ATELIER EINSTEIN au lansat CONCURSUL: Cumpara carte din DIVERTA si poti castiga un curs de FotoCitire in valoare de 1800 LEI in fiecare luna.
Campania care a demarat in luna decembrie, are deja primul castigator: Ana Claudia Lazar din Bucuresti.
Extragerile se fac in fiecare luna, iar castigatorii vor fi anuntati pe site-ul diverta: www.diverta.ro si vor fi contactati personal.
Cursul de FotoCitire este oferit de catre ATELIER EINSTEIN, sub licenta Learning Strategies Corporation, USA. Este cursul numarul 1 in lume pentru imbunatatirea accelerata a abilitatilor de citire.
Alina Lazarescu este Instructor de FotoCitire si fondatoarea companiei ATELIER EINSTEIN. A adus aceste cursuri in Romania din pasiune pentru citit, carti, cunoastere, dezvolatarea potentialului uman si pentru rezultatele extraordinare pe care acest curs le produce cu atata usurinta si distractie. In acelasi timp s-a format ca si Coach in scoala lui Alain Cardon si activeaza in mediul de business ca manager si fondator al FRANKLIN INVESTMENT. Are experienta extensiva anterioara in livrarea de cursuri in domeniul transformarii personale si leadership.
Mai multe detalii despre FotoCitire se gasesc la http://www.ateliereinstein.ro/ 

Niciun comentariu: