vineri, 26 octombrie 2012

Daruim emotii prin cadouri deosebite

Articol scris in cadrul concursului SuperBlg2012
Sursa foto:.borealy.ro



O bunã prietenă, singura pe care o am ȋncă din copilărie, trăiește de câţiva ani o poveste foarte frumoasã de dragoste, dar şi foarte tristã: iubitul ei a plecat sã munceascã ȋn Franţa, pentru ca peste cinci ani, când se va ȋntoarce, sã ȋşi poate construi ȋmpreunã o casã.

  Cadoul Travelling Time - French SpiritEu le admir rãbdarea, puterea de muncã şi perseverenţa, dar ȋn acelaşi timp, ȋmi pare rãu pentru cã trebuie sã stea despãrţiţi, ȋntr-un fel, nu e corect. Primul concediu pe care l-au avut l-au petrecut la Paris şi mi-a povestit cã a fost superb. Acum, aceastã prietenã a mea asociazã Parisul cu iubitul ei, tot ce are legãturã cu acest oraş, de la fotografii pânã la magneţi de frigider, ȋi aminteşte de persoana pe care o iubeşte şi de care ȋi e dor.

Am gãsit cadoul perfect pentru prietena mea ȋndrãgostitã de Paris: setul Travelling Time - French Spirit, de la Borealy Gifts, care conţine o cutie de bijuterii şi o ramã foto, ambele  cu imaginea Turnului Eiffel si o esarfa din matase.

Ştiu cã pentru ea, fiecare clipã de fericire ȋnseamnã zece de nefericire, iar amintirile ȋi hrãnesc speranţele viitorului, iar eu ȋncerc sã ȋi ofer o alinare prin acest cadou ce simbolizeazã simbioza dintre trecut şi prezent, dintre frumuseţe şi armonie.




Un comentariu:

Unknown spunea...

foarte frumoasa povestea si cred ca o sa o bucure setul!e norocoasa ca are o prietena ca tine!