miercuri, 12 septembrie 2012

30 days writing about books- day 01

1.Cu totii avem personaje preferate. Alegeti un personaj feminin dintr-o carte si unul masculin din alta carte care credeti voi ca ar putea crea un cuplu interesant si povestiti-ne de ce s-ar potrivi ei si cum ar fi relatia lor.

Chiar radeam zilele trecute cu Miku vorbind despre ce cuplu exploziv ar crea Rose din Academia Vampirilor cu Damon si Jurnalele vampirilor
Amandoi sunt incapatanati, orgoliosi si cu o inclinatie aproape palpabila pentru sfidarea regulilor. 
Daca trasatura caracteristica a lui Rose e loialitatea fata de Lisa, trasatura lui Damon e egoismul. Ar fi interesant si amuzant de urmarit o astfel de relatie.
Cred ca ar semana putin cu dinamica relatiei lui Rose cu Adrian, intr-un fel, Adrian si Damon seamana putin, sunt amandoi sarcastici si par aroganti, dar de fapt sunt adorabili (asta daca ai, ca mine, o inclinatie naturala catre pericol si belele).
Dar Damon este mai... evil decat Adrian si are un caracter atat de puternic, incat nu iti poate fi mila de el, oricat de mult ar suferi.
Da, clar se potriveste cu Rose.
Intr-un mod cam sadic si sinistru, s-ar potrivi. :))


Ma gandesc la Lestat de Lincourt din Cronicile Vampirilor si Isabella Swan din Saga Amurg. Daca Bella e fascinata de Edward, care e o copie ieftina a unui vampir, atunci probabil ca Lestat i-ar fi trezit interesul pana in adancul simturilor. In plus, Lestat e rau. Lestat e curios, nebun, iar Bella la fel. Probabil Lestat ar fi transformat-o de prima oara in vampir numai pentru ca ei nu ii putea citi gandurile. Bella este un personaj interesant, iar Lestat e mai mult de atat. Cand citesti Cronicile Vampirilor...e ca si cum cineva ti-ar istorisi live propria viata. Cred ca ei doi s-ar fi potrivit de minune. Dar nu pentru o eternitate.

4 comentarii:

Ramona spunea...

Ar fi luat-o la fuga Bella daca l-ar fi vazut pe Lestat. Nu e facuta pentru genul ala de pericol. Lestat ucide asa cum noi ne ducem pana la magazin sa ne luam un pui la rotisor.

MikuMyuuki spunea...

Bella s-a urcat pe motocicleta, s-a aruncat de pe o stanca, doar pentru a vedea o amintire cu Edward.
Eu cred ca Bella e subapreciata.
Dupa ce am vazut trailerul ultimei parti, in sfarsit am observat ca i-au dat incredere Bellei. Imediat ce devine vampir omoara un tigru.
Sunt sigura ca l-ar i adorat pe Lestat.
Iar el ar fi adorat sa o inspaimante:))

m.

Ramona spunea...

@Miku Lestat omora OAMENI, FEMEIE, nu tigri :))

MikuMyuuki spunea...

Exact, deci Bella poate fi oricand la fel de puternica precum el.
In plus, eu cred ca daca Bella nu l-ar fi cunoscut pe Edward si ar fi fost sa dea de Lestat, fara ca el s-o omoare, ar fi devenit o criminala la fel de mare.
Bella e tare imprevizibila.