marți, 17 aprilie 2012

Pasiuni

Rubrica noua!
Despre ce e vorba? Despre o rubrica in care va vorbim despre micile noastre pasiuni mai ciudate legate (sau nu) de carti.
Una dintre pasiunile mele actuale este sa rearanjez cartile din biblioteca la fiecare doua saptamani. :)) Revin cu poze intr-un articol viitor, promit.
 Dar acum vreau sa va vorbesc despre pasiunea mea pentru handmade.
Nu o sa va arat bratari si tot felul de accesorii facute de mine, ci...semne de carti.


Am o micuta colectie de semne de carte adunate in ultimul timp-foto 1 (aveam mai multe, dar nu stiu ce s-a intamplat cu ele) si cateva semne de carte confectionate de mine-foto 2.



Ce parere aveti?


Later edit: am gasit (in timp ce cautam altceva, bineinteles) un poster cu Piratii din Caraibe si unul cu Madona. Le vrea cineva? Le fac cadou :D

6 comentarii:

Only Books spunea...

Intotdeauna mi-au placut semnele de carte<3. Nu stiu ce vad asa de interesant la ele, dar sunt minunate:).

Dee.

Cristina M. spunea...

Chiar la bratari si accesorii m-am gandit in momentul in care am vazut scris handmade :)). N-am mai auzit pe nimeni sa faca semne de carte,dar e interesanta ideea si sunt chiar dragute cele facute de tine.

KittygoesFoxy spunea...

Iubesc semnele de carte si ma aflu intr-o continua cautare, insa dupa ce le folosesc odata pentru o carte, dispar in mod misterios. Niciodata nu le am pe toate stranse la un loc=))

Ramona spunea...

Am si bratari & stuff facute de mine :))
Cand a vazut mama lipiciul si foile zice "S-a jucat Vlad?", Vlad fiind nepota'miu de 3 ani, la care eu "Nu, m-am jucat eu":))

Cristina M. spunea...

Mi-ar placea sa vad bratari & stuff facute de tine....poate inr-o postare viitoare, desi stiu ca nu are legatura cu cartile :))

Ramona spunea...

poate voi posta pe blogul personal