luni, 30 aprilie 2012

Editura Nemira la târgurile de carte din Timişoara şi Alba Iulia

Gaudeamus TimisoaraEditura Nemira îşi aşteaptă cititorii, în prima săptămână a lunii mai, la Timişoara şi Alba Iulia. În perioada 2 – 6 mai, va avea loc, în Piaţa Victoriei din Timişoara, cea de-a VIII-a ediţie a Caravanei GAUDEAMUS – Carte de învăţătură, iar în Alba Iulia, la Alba Mall, se desfăşoară, între 4 şi 6 mai, cea de-a cincea ediţie a Târgului de carte „Alba Transilvana”.

Cele mai noi apariţii editoriale şi cele mai atractive oferte sunt prezentate vizitatorilor târgurilor de la Timişoara şi Alba Iulia. Iubitorii de carte vor găsi, în standurile Editurii Nemira, primul volum al antologiei de povestiri SF Războinicii, coordonat de George R.R. Martin şi Gardner Dozois, cea mai nouă apariţie în colecţia Yorick, Casa în flăcări. Despre regie şi dramaturgie de Eugenio Barba, dar şi o carte de excepţie Apocalipsa 2012. Ce va fi după? de Lawrence E. Joseph.


Reducerea generală de la cele două târguri este de 25%/titlu, dar vizitatorii pot opta şi pentru oferta 2+1 cadou (cartea cadou este cea cu preţul cel mai mic din cele trei alese). Pentru cei care au un buget mai mic la aceste târguri, există şi o selecţie de cărţi la 5 şi 10 lei

Niciun comentariu: