Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
Discountul de 50% nu se cumulează cu alte reduceri şi promoţii existente pe www.all.ro.
Livrarea comenzilor se va face:
- prin Poşta română, în termen de şapte zile lucrătoare, începând cu data de 12 decembrie 2012, cost 6,5 RON
- curier în Bucureşti, livrare în termen de două zile lucrătoare, începând cu data de 12 decembrie 2012, cost 7,5 RON
- curier în ţară, livrare în termen de două zile lucrătoare, începând cu data de 12 decembrie 2012, cost 14 RON
Stempeniu este un lăutar vestit, după care suspină toate fetele din ţinutul Ucrainei. Nu există nuntă de oameni înstăriţi la care el să nu fie chemat să-şi vrăjească semenii cu vioara lui fermecată. Când frumoasa Rohele îi fură inima, începe adevăratul „roman” – povestea de dragoste în care n-a crezut niciodată, dar în care se vede prins în cele din urmă cu toate sensibilităţile şi nostalgiile sale de artist. Prin poveste, melodiile lui Stempeniu ajung în toate inimile care păstrează amintirea primului fior al dragostei.
Fiul unui soldat irlandez, Kim O’Hara creşte ca orfan pe străzile din Lahore, atrăgând simpatia tuturor prin isteţimea lui ieşită din comun¬. Pentru el, bătrânul lama din Tibet care poposeşte într-o zi în oraş în căutarea Râului Săgeţii lui Buddha este la început doar un bun prilej de a pleca în lume, în căutare de noi aventuri. Pe parcurs însă, tovărăşia celor doi se transformă în prietenie, iar căutările sfântului tibetan îl apropie pe Kim de propriul destin măreţ, aşa cum i l-a prezis tatăl său, sub semnul unui Taur Roşu pe un câmp înverzit. Când, în sfârşit, Taurul Roşu se arată, Kim se trezeşte antrenat în cea mai mare aventură a vieţii sale: Marele Joc, a cărui miză nu mai este doar destinul său individual, ci însăşi soarta Indiei coloniale.
„Kim este apoteoza cultului victorian al copilăriei, dar are aceeaşi strălucire şi astăzi, la mult timp după prăbuşirea Imperiului..." Roger Sale
„Kipling este cu adevărat un scriitor de geniu.“ Henry James
Zîbin, un „conservator” de antichităţi din Alma-Ata, este anchetat de NKVD pentru o presupusă trădare. Isus este vândut din nou, răstignit din nou, iar Pilat din Pont se mai spală o dată pe mâini – de astă dată întrupat în Zîbin, turnat de Kornilov şi pus la zid de Neumann, principalul anchetator. Şi totuşi, după răstignire, crucea pe care a fost înălţat Isus-Zîbin este doborâtă… Oare Tatăl nu-şi mai părăseşte Fiul?
„O scriitură extraordinară şi o ingeniozitate tulburătoare.”
Publishers Weekly
„Un roman curajos şi interesant.”
New York Times
„Dombrovski trebuie să stea pe acelaşi raft cu Bulgakov şi Soljeniţîn.”
Kirkus Reviews
Horaţiu Mălăele este un artist-spectacol, care are la-ndemână toate mijloacele artei. Fenomenul e explicat de unii prin sintagma geniu comic. Iubim la acest mare actor fiinţa aleasă, saltimbancul de geniu născut dintr-o mirabilă sămânţă de creativitate care poate rodi în multe direcţii spre care e chemat talentul său dăruit celor din jur. Şi asta datorită unei nevoi irepresibile de a comunica, pentru că atunci când nu joacă, Horaţiu se gândeşte la o pagină de desen, iar când a terminat o caricatură precis se pregăteşte să intre într-un nou rol sau trasează imaginar liniile unui nou spectacol. În teatru sau în film. Acelaşi şi mereu altul, Mălăele e într-o perpetuă căutare, de aceea între rolurile create la premieră şi succesivele reeditări nu e niciodată asemănarea unei copii la indigo.
O poveste cu Horaţiu încearcă să surprindă freamătul acestui artist complex, începând cu primele sale roluri, continuând incursiunea pe scenele teatrelor care l-au consacrat şi ajungând până astăzi, când a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor şi este atât actor cât şi regizor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu