vineri, 10 august 2012

Book Lovers Challenge- Ziua 9

Poți să intrii în corpul unui personaj pentru două zile. Ce ai face în această perioadă, ce el/ea nu a făcut? Ce greșeală i-ai corecta și de ce? Ce schimbare ai face în viața ei/lui?


Hmm…as intra in corpul lui Rose din Academia vampirilor, in noaptea in care au fost atacati de strigoi.De ce? Pentru ca atunci cand ea i-a convins sa plece dupa cei rapiti de strigoi, atunci au inceput toate problemele.
As tacea naibii din gura, n-as incerca sa conving pe nimeni, pentru ca victimele din misiunea de salvare au fost mai importante decat cele pe care le-au salvat.
Poate ca sunt insensibila. Dar eu personal l-as fi sacrificat pe Eddie pentru Dimitri, si cred ca si Rose ar fi facut-o, daca stia ce va urma.
Poate ca daca nu s-ar fi intamplat asta, Rose nu ar fi ajuns sa cunoasca familia lui Dimitri, sau sa isi cunoasca propriul tata. Sau poate ar fi fugit impreuna si tot ar fi ajuns sa ii cunoasca.
Eu asta as fi facut: as fi fugit impreuna cu Dimitri.


Hmmm...Se pun si benzile desenate? As putea fi Superman! :))))
Okey, acum, sincer, daca as putea sa intru in corpul si mintea uunui personaj pentru doua zile, as fi Elena Gilbert [haha, as fi tot Elena:))], din Jurnalele Vampirilor. Pe langa faptul ca as vrea sa vad cum e sa fii blonda fara sa ma vopsesc eu blonda, as vrea sa ii schimb cumva atitudinea superioara si mai ales sa-i dau un impuls ceva mai mare prin care sa-i dea seama odata si odata ca Damon este cel pe care-l iubeste cu adevarat, si nu Stefan. Eu cred ca ea vede in Stefan doar o calmitate si liniste, dar Damon este cel care o completeaza cu adevarat...

Niciun comentariu: