luni, 27 august 2012

Altfel de recenzie: Underworld- in cautarea ingerilor scris de Abby

Am primit de la Abby povestea ei si m-am apucat sa citesc.
 E ca si cum as fi atipit o secunda si m-as fi trezit la granita dintre Underworld si The Vampire diaries
Insa ideea in sine a povestii este originala, iar personajul principal nu seamana cu niciun alt personaj din carte sau film.
Pe scurt: La o petrecere, lui Selene ii este oferita o bautura de catre un tip misterios, apoi la scurt timp dupa ce o bea lesina si se trezeste la sediul vampirilor, un castel imens, izolat de lume, protejat de bariere care ii impiedica pe cei dinauntru sa evadeze.

Ce drăcie se presupunea că vroia Niklaus să caute, aducându-ne aici ? Măcar de m-ar fi anunţat ...
Ah, da ? Şi ce vroiai să-ţi zică ? „Dragă Selene, vin mâine seară să te răpesc, să-ţi faci bagajele şi să te prefaci surprinsă . Cu drag, Niklaus.” Ăăă ? Pe bune ?



Selene afla ca mai multe fete sunt rapite si aduse aici pentru a fi transformate in vampiri. Asta au patit si Savannah si Dawn, colegele de camera ale Selenei. Castelul, aflat in stapanirea lui Niklaus si a lui Michael, nu adaposteste doar vampire, ci si varcolaci si vrajitoare…lucru pe care Selene il va afla intr-o noapte cu luna plina…


Ȋncepusem să mă ȋntreb dacă ăştia de aici aveau televizor . Adicăă , au şi ei nevoie de reclame pentru dinţi ascuţiţi de vampir, saau un elixir de blană de lup moale, nu ? Măcar ceva de genul ăsta , trebuiau să aibă.

 
O poveste draguta si amuzanta, care se desfasoara cu viteza luminii.
 Abunda de actiune, insa emotiile sunt descrise fugitiv, dar e draguta de citit, pentru ca nu ai cum sa te plictisesti.
Selene e...exploziva. Sarcastica, hotarata, increzatoare in propriile puteri si foarte amuzanta.
Nu doar ca are mustrari de constiinta, ci are discutii lungi cu propria constiinta, se contrazic si se cearta, spre deliciul cititorului.

Puteti citi povestea aici

2 comentarii:

Abby spunea...

~ Vaai, ce drăguţ a fost să citesc asta scrisă de cineva! Mulţumeeesc! Sincer, mulţumesc mult! Mă bucur că povestea mea i-a plăcut cuiva :))). Mulţumesc din nou, eşti o dulce! :**
Apropo, ţi-am trimis pe mail linkul unde postez ^-^.

Claudia spunea...

Acesta recenzie este foarte interesanta.Te face sa iti doresti nespus sa ai aceasta carte si sa o citesti.Super.