joi, 19 aprilie 2012

LEDA: Micutele Mincinoase si secretele lor in editie de chiosc din 8 maiMICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR, patru cărţi în ediţie de buzunar distribuite începând din data de 8 mai cu revista Bravo.  Fanii Sarei Shepard, autoare care ocupă locul 1 pe New York Times Bestseller List, se vor putea bucura în curând de o senzaţională carte-bonus la celebra serie Micuţele mincinoase.
Volumul, a cărui ediţie în limba română va purta titlul MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR, a fost recent publicat în Statele Unite (pe data de 3 ianuarie!) şi deja a produs o adevărată senzaţie în rândul tinerilor cititori.  Subiectul este plasat între acţiunea volumului patru (Incredibil) şi cinci (Imoral) din Micuţele mincinoase (un fel de volum 4 ½ ) şi dezvăluie minciunile legate de anumite întâmplări nefericite petrecute în timpul vacanţei de iarnă din penultimul an de liceu al celor patru fete, şi ţinute ascunse până acum.
MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR are însă marea calitate de a putea fi citit deopotrivă şi de cei familiarizaţi cu această serie, dar şi de cei care de-abia acum vor să facă cunoştinţă cu personajele Sarei Shepard. 
Volumul este compus din patru parţi distincte, ce se citesc ca o serie de micro-romane independente, fiecare relatând câte un secret al uneia dintre cele patru eroine îndrăgite:  


Partea 1. Secretul Hannei, distribuită cu revista Bravo din 8 mai 2012  
Partea 2. Secretul lui Emily, distribuită cu revista Bravo din 22 mai 2012  
Partea 3. Secretul Ariei, distribuită cu revista Bravo din 5 iunie 2012  
Partea 4. Secretul lui Spencer, distribuită cu revista Bravo din 19 iunie 2012

Deci, nu rataţi cele patru întâlniri cu Hanna, Emily, Aria şi Spencer, pe care Editura LEDA şi revista Bravo vi le-au rezervat pentru lunile mai şi iunie!  Seria Micuţele mincinoase a devenit o senzaţie internaţională odată cu apariţia romanelor şi a serialului de televiziune, difuzat de ABC Family, iar drepturile de traducere au fost vândute în peste 30 de ţări!

3 comentarii:

Ramona spunea...

e bine ca macar una din noi nu doarme :)) si aia nu sunt eu :)) ador coprtile, deja le vad la mine in biblioteca

Cristina M. spunea...

Nici nu stiam de existenta cartiilor, sigur o sa le cumpar :D

MikuMyuuki spunea...

Nici eu...;-?
Initial am crezut ca e seria Micutele Mincinoase, dar apoi am realizat ca e o alta serie. Desi sunt convinsa ca sunt doar niste carti de umplutura, nu ma pot abtine sa nu le cumpar.
Duc lipsa de lumi paralele:))

`miku