miercuri, 15 mai 2013

Culorile dragostei

Am citit acum ceva timp cartile din seria "Culorile dragostei" de Kerstin Gier si facusem o recenzie de cinci pagini, la toate volumele. Era scrisa pe foi, cu gandul ca o voi dactilografia si o voi posta pe blog. Numai ca...intre timp am pierdut foile.

Daca le voi gasi, veti avea o recenzie. Pana atunci va spun ca e o serie grozava, plina de actiune si mister, genul care te face sa visezi cu ochii deschisi, dar iti si pune mintea la contributie. Totul se leaga foarte repede, si te trezesti prins intre pagini, gandind febril oare cine este Contele cu adevarat, oare ce e in capul lui Gideon, de ce au fugit Lucy si Paul, sau cum va rezolva Gwendolyn toate incurcaturile in care s-a bagat.

Stiu ca pentru cine nu a citit cartea nu prea are sens ce am scris eu aici, dar credeti-ma, cititi, si nu veti regreta!


O călătorie în timp este anunţată de obicei cu câteva minute, ore sau chiar zile înainte, prin senzaţii de ameţeală ce afectează capul, stomacul şi/sau picioarele. Primul salt în timp – numit şi saltul de iniţiere – are loc între al șaisprezecelea şi al șaptesprezecelea an de viaţă al purtătorilor genei. (Extras din Cronicile gardienilor, vol. II, Reguli general valabile)

Uneori poate fi o adevărată povară să trăiești într-o familie cu atât de multe secrete. Cel puțin așa gândește Gwendolyn, o adolescentă de șaisprezece ani, până în ziua în care se trezește brusc în Londra secolului trecut. 
Atunci își dă seama că s-ar putea ca ea însăși să fie cel mai mare secret al familiei sale, căci a moștenit capacitatea de a călători în timp. Ceea ce nu realizează ea este faptul că n-ar trebui să-ți permiți să te îndrăgostești când te afli prins între două epoci... căci asta poate complica lucrurile și mai tare. 
Mai ales că nici în trecut lucrurile nu mai sunt cum erau odată...

Un comentariu:

meduza spunea...

Am auzit cate ceva despre carti si mie se par foarte dragute :D Le am in format e-book si sper sa reusesc sa le citesc la vara :D