marți, 15 mai 2012

DETERGENT: a treia si ultima carte din seria Divergent de Veronica Roth

Veronica Roth a declarat pe situl ei:

   "Acum ca multi dintre voi ati terminat de citit Insurgent, sunt deseori intrebata cand va aparea cartea a 3-a. Inca nu am o luna si o zi oficiala, insa am o informatie in plus pentru voi: cartea a treia este programata sa apara in toamna anului viitor, toamna 2013.
   Stiu ca este mai mult de un an si pare sa fie o vesnicie. Motivul pentru care aparitia ultimei carti este atat de indepartata este simplu: am nevoie de mai mult timp pentru a scrie, edita si finisa cartea in asa fel incat atunci cand voi o cumparati sa puteti citi cea mai buna varianta pe care eu o puteam scrie. Un alt motiv ar fi acela ca vreau sa ma gandesc la faptul ca ultima carte a trilogiei a durat ceva mai mult ca scriere, si sunt sigura ca si voi ganditi la fel, chiar daca in mintea voastra spuneti: "OMG DE CE NE FACI ASTA, AUTOARE REA?!"
   Cu siguranta si eu imi spun "OMG de ce nu pot opri timpul in loc pentru a scrie in timp ce nimic nu se schimba in jurul meu?! Si daca tot ma plang de lucruri imposibile, de ce nu ma pot teleporta in Islanda sau de ce nu pot lua o potiune magica cu ajutorul careia sa nu mai am nevoie sa dorm?"
   Cu toate astea nu am nici dispozitive pentru oprirea timpului, nici potiuni magice pentru eliminarea somnului asa ca trebuie sa ma pun pe treaba.
   Intre timp, voi incerca sa gasesc solutii pentru a face mai usoara asteptarea pentru voi. Chiar daca asta implica cazi de baie pline cu mini bezele.


       -V
P.S. Nu, inca nu am un titlu oficial pe care sa vi-l spun. In mintea mea, cartea se numeste inca Detergent."


Traducerea apartine integral blogului Altfel-de-carti. Pentru orice preluare, mentionati sursa.

2 comentarii:

Anonim spunea...

DETERGENT:)))))

giorgiana spunea...

pana atunci noi asteptam Insurgent...evident scriitoarea a facut o gluma