marți, 29 mai 2012

NEMIRA: Va asteaptam la Bookfest


Bookfest, Salonul International de Carte, isi deschide si anul acesta portile pentru pasionatii de lectura. Evenimentul, organizat la Romexpo de Asociatia Editorilor din Romania si ajuns la editia a VI-a, este unul dintre cele mai importante din spatiul cultural autohton, menit sa promoveze lectura si produsele editoriale de calitate.
Ca in fiecare an, Editura Nemira va asteapta la Bookfest cu noi aparitii, lansari de carte si promotii.
Iata ce lansari de carte v-am pregatit la editia din acest an Bookfest:
Romanul "Fiicele lui Allah" scris de Nedim Gursel, autor de origine turca stabilit in Franta, va fi lansat sambata, pe data de 2 iunie, la ora 11, la standul Institutului Francez. Romanul se bazeaza pe credinta pagana pre-Islamica referitoare la originea femeilor, considerate a fi ingeri si totodata, fiicele lui Allah.
Cartea a starnit controverse in Turcia, fiind etichetata drept blasfematoare si i-a adus autorului un proces."Ficele lui Allah" este recomandata tuturor cititorilor pasionati de cartile scrise de Orhan Pamuk si Salman Rushdie. La lansarea cartii vor fi invitati criticul literar Cezar Paul-Badescu, jurnalista Iulia Badea Gueritte, precum si traducatoarea romanului, Luminita Munteanu. Pe langa lansarea oficiala de la Bookfest, scriitorul Nedim Gursel va mai avea o lectura la Noaptea Literaturii, care va avea loc miercuri seara.
Scriitoarea Ana-Veronica Mircea, cunoscuta de cititori ca traducatoarea a multor carti SF de succes, isi lanseaza tot sambata cartea de povestiri science fiction "Floarea de loldilal". Lansarea va avea loc la standul Nemira, in pavilionul C3 de la ora 15:00. Alaturi de autoare, vor fi prezenti ca invitati scriitoriiLiviu Radu si Stefan Ghidoveanu.
Un alt scriitor roman, de aceasta data Dan Santa, isi va lansa cartea la standul Nemira din cadrul Bookfest. Romanul "Genunea cu ingeri" va fi lansat sambata, 2 iunie, incepand de la ora 15.45. Sunt invitati, alaturi de autor, criticul literar Paul Cernat si scriitorul Octavian Buda.
De asemenea, la standul Nemira veti gasi peste 700 de titluri, o reducere generala de 25% , alaturi de alte oferte speciale: oferte 2+1 cadoucarti la 5 si 10 lei, zeci de pachete cadou si multe noutati editoriale.
Va asteptam la standul Nemira si cu alte surprize!
Update: Elev, student şi pasionat de lectură? Nu doar notele contează, CITEŞTE, Nemira te premiază! Vino la Bookfest începând de mâine, cu carnetul de elev/student iar noi te premiem cu 35% REDUCERE la orice titlu şi îţi oferim diploma de Premiant Nemira!

Niciun comentariu: