luni, 26 martie 2012

Campanie de publicare a trilogiei ”Emblem of Eternity” de Angela Corbett și la noi!

Krisz si Alexya de pe Walking on letters au facut o campanie de publicare a trilogiei ”Emblem of Eternity” de Angela Corbett și la noi.


Cât timp te-a căutat pe tine sufletul pereche?  


“Love is the emblem of eternity. It confounds all notion of time, effaces all memory of a beginning, all fear of an end.” - Madame de Staël


O dragoste atât de puternică, încât nici eternitatea nu îi poate despărţi.


 Evie Starling a trăit o viaţă relativ lipsită de evenimente ca ieşind cu prietenii, bârfind despre băieţi, şi conducând Mustangul ei din 1966. Toate acestea se schimbă atunci când pentru a începe facultatea se mută în Gunnison, Colorado, şi cunoaşte doi bărbaţi misterioşi.
De-a lungul secolelor, Alex Night şi Emil Stone au tânjit după Evie - dar fiecare are motivele lui pentru care a aşteptat să fie cu ea. Când ambii bărbaţi pretind că sunt sufletele ei pereche şi îi povestesc despre trecutul de necrezut, Evie află că nu e persoana care credea că e.
În curând, Evie se va trezi în mijlocul unei bătălii vechi de secole dintre Societatea Amaranthine - protectorii sufletelor, şi Rezistenţa Daevos - cei care distrug sufletele. Cu un trecut pe care nu-l înţelege şi un viitor în care pericolul tot creşte, Evie trebuie să decidă în cine poate avea încredere. Dar Alex şi Emil nu sunt singurii care o vor pe Evie, iar sufletul ei e pe cale să devină frânghia de legătură într-un război de.. însuşire a lui.3 comentarii:

Krisz spunea...

Multumim mult de ajutor !! pupici!

Ramona spunea...

Cu multa placere!>:D<

Anonim spunea...

Şi biblioteca susţine campania de publicare a trilogiei Emblem of Eternity.
http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/2012/04/eternal-starling-emblem-of-eternity-de.html