marți, 10 ianuarie 2012

Despre scriitori

O noua rubrica, in care va voi prezenta cateva informatii despre scriitori.


Heather Davis
Heather Davis

E nascuta pe data de 17 noiembrie.
Ea este cunoscuta in Romania pentru cartea "Nu plange sub clar de luna".


 Nu am scris neapărat o carte despre vârcolaci, cât m-am lăsat sedusă de ideea că fiecare dintre noi avem o parte pe care o arătăm lumii şi o alta secretă, pe care o păstrăm doar pentru noi.


Alte carti de Heather Davis:

  


Kelley Armstrong

Kelley Armstrong s-a nascut in 1968, intr-o familie tipica de clasa mijlocie. A absolvit Facultatea de psihologie la University of Western Ontario. In prezent este dedicata in intregime scrisului, este casatorita, are trei copii si locuieste in Ontario, Canada. 

Kelley istoriseşte poveşti încă dinainte de a învăţa să scrie. Primele ei încercări aşternute pe hârtie s-au dovedit însă dezastruoase. Dacă i se cerea să scrie o poveste despre fetiţe şi păpuşi, în istorisirea ei apăreau în mod invariabil fete transformate în stafii şi păpuşi malefice, spre groaza şi disperarea profesorilor ei.

Carti:

The Summoning The Awakening The Reckoning
 The Gathering The Calling


Bitten Stolen Dime Store Magic


Lisa Jane Smith



Lisa Jane Smith s-a nascut pe 4 septembrie, 1965,iVilla ParkOrange County, California.
Este autoarea a peste douăzeci şi cinci de cărţi, printre care trei trilogii – The Forbidden Game, Dark Visions şi The Secret Circle –, trei serii – The Vampire Diaries, Night World şi The Night of the Solstice – şi numeroase povestiri.
Romanele ei combină mai multe genuri, horror, science-fiction,fantasy şi romance, şi sunt populate de personaje de o frumuseţe neobişnuită – fie că sunt oameni sau fiinţe supranaturale –, majoritatea foarte tinere (sau care par foarte tinere).



Carti:



   
  
  


Richelle Mead

Richelle Mead s-a nascut pe data de  12 noiembrie 1976 in Michigan.
A urmat cursurile Universităţii din Michigan şi are un master în Religie comparată.


 În 2007, a debutat cu două serii, una pentru adulţi, seria Georgina Kincaid(Tristeţi de sucub şi Nopţi de sucub sunt primele 2 volume din serie apărute deja la editura LEDA) –, iar cealaltă pentru tineri, Academia Vampirilor, al cărei prim volum dă şi titlul seriei. În anul următor, lansează cea de-a treia serie de autor, Dark Swann Series




  
    
   


Cam atat pentru moment, puteti sa lasati un comentariu sa ne spuneti despre ce scriitori ati vrea sa scriem in viitor.



Un comentariu:

Anonim spunea...

Melissa de la Cruz, daca nu ma insel asa o chema.:d