luni, 26 august 2013

Hai sa ma provocati!

Weekendul a venit si a plecat, iar eu nu am terminat de citit "Urzeala tronurilor".

Sa va spun si de ce: de cand ma stiu, urasc razboiul si tot ce e legat de asta: discutii despre razboi, filme despre razboi, carti despre razboi. A doua jumatate a cartii este aproape in intregime despre razboi.
Paginile despre razboi sunt dificil de citit si plictisitoare pe alocuri. Ca sa nu mai spun ca eu stiu din serial cine castiga si cine pierde, cine moare si cine traieste.

Am citit de 3 ori strategia de razboi a lui Robb ca sa inteleg ceva.

In fine, razboi sau nu, o promisiune e o promisiune, asa ca va astept intrebarile sau  provocarile. Am zis ca voi face toate provocarile, atata timp cat nu sunt stupide sau periculoase.

Astept intrebarile si provocarile(cate una de fiecare user, nu mai mult) intr-un comentariu pana maine, 27.08.2013. ora 20:00. Voi face una sau mai multe postari pe blog in care voi raspunde la intrebari si va voi arata cum am indeplinit provocarile.

Despre carte nu stiu ce sa mai zic, astept sa o termin si revin cu o recenzie. Sper sa am puterea de a o termina. Si cand ma gandesc ca volumul doi e tot despre razboi...oricum voi face o pauza intre volume, timp in care intentionez sa citesc niste carti romantice, ca sa ma refac dupa razboi. :))

7 comentarii:

meduza spunea...

Te provoc, draga Ramona *zambet malefic, nu atat de malefic* sa iti faci o poza in care sa porti un tricou/maieu, whatever, pe care sa scrie 'You know nothing Jon Snow' :D

Ramona spunea...

se face :)) suuper tare ideea :D

Stefy spunea...

Filmeaza-te zicand "cosasul Sasa cand coseste cat sase sasi dansul coseste si-n sus si-n jos de casa sa, coseste Sasa si-n sosea". Apoi mananca o felie de lamaie si mai zi o data.

Unknown spunea...

fa un video in care sa ne arati cartile din biblioteca si vorbeste pe scurt despre fiecare dintre ele

Anonim spunea...

fă karaoke pe Justin Bieber - Boyfriend :)) - aștept filmarea. măcar refrenul :))

Anonim spunea...

citeste-te un pasaj din sange satanic, dar nu ales de tine, unde se deschide cartea

Anonim spunea...

Ei , na ! Eu ce pot sa spun ? Ca ma plictisesc aici nu voi spune nici sub presiune ... Doar ca fiind un pitic , gandesc la un nivel mic ... Stii , am doal patlu anisoli si ld toamna melg la scoala !
Asa ca inaltandu-ma pe varfuri ca sa ma vezi tu mai bine si sa se poata uita lung ceilalti la mine , iti cer cu toata caldura din inima mea mica de pitic sa-mi spui o vorba buna , calda si simpla , iar nu o liniaritate ori un sablon de blog . Ori Doamne fereste - o trimitere la nemarginitul lui Coelho !
Sunt doar un pitic simplu ...
Hi , hi , hi !
Asta da provocare !
< Piticul anonim si simplu >