marți, 16 octombrie 2012

Parfum de sinceritate

Articol scris in cadrul concursului SuperBlog 2012
Sursa fotografiilor: fanpop.com



O picãturã din noul parfum Playboy VIP m-a proiectat faţã în faţã cu VIP-ul visurilor mele: Ben Barnes. Spre exaltarea, dar şi spre nenorocirea mea, am la dispoziţie doar 24 de ore ca sã îl seduc. Arma mea: naturaleţea.

Nu pot sã spun cã am crescut practic printre vedete, dar am cunoscut multe pe parcursul anilor, mai multe decât alţi oameni şi mai multe decât mi-aş fi dorit. Am învãţat destul de repede cã în acest domeniu, falsitatea e cuvântul cheie. Acum, dacã e sã fim sinceri, falsitatea e cuvântul cheie al anului 2012, în orice domeniu.

Oamenii au o idee exactã despre cum trebuie sã parã în faţa altora şi muncesc sã afişeze acea personalitate de împrumut, folosesc mãşti, joacã pe scena vieţii lor, iar la final, nici ei nu mai ştiu exact cine sunt sunt adevãrat.
Acum, eu, ca o fanã îndragostitã, îmi imaginez cã Ben nu este o persoanã ipocritã. Existã în showbiz, deşi poate e greu de crezut, persoane -puţine, ce-i drept- care nu sunt adeptele mãştilor, care nu se sfiesc sã arate cine sunt şi nu depun efort sã parã altcineva.
Plecând de la premisa cã Ben ar fi o astfel de persoanã care nu e prefãcutã, naturaleţea este arma mea pentru a-l seduce. Ȋntr-o lume în care toţi îşi îmbracã diferite roluri, o persoanã dezgolitã de secrete, naturalã şi imperfectã atrage atenţia.

Nu ştiu sã îmi dau pãrul dupã ureche într-un anumit fel, astfel încât sã tramsmit semnale de flirt, nu ştiu sã râd astfel încât râsul meu sã sune ca un clinchet de clopoţei, ba mai mult, mi s-a spus cã râd ca o uşã neunsã. Nu ştiu sã joc rolul divei sexy, ori sã fac pe interesanta sau inabordabila. Ştiu doar sã fiu eu. Şi continui sã fiu eu, fie cã stau de vorbã cu femeia care ne mãturã scara blocului, cu un profesor universitar, cu o persoanã care mã intervieveazã pentru o slujbã sau cu un bãiat care îmi place, indiferent cine e el.

Poate aş reuşi sã îl seduc, tocmai eu, o persoanã simplã între atâtea fiţe, sau poate cã nu, dar aş continua sã fiu eu. Ȋn plus, ar fi 24 de ore de neuitat.

2 comentarii:

Krisz spunea...

Imi plac foarte mult articolele tale, iar acesta este unul dintre preferatele mele.

Ramona spunea...

@Krisz: multumesc, sunt foarte confuza cu articolele, in sensul ca nu stiu cum sunt primite de vizitatori, si chiar aveam nevoie de un feedback.