miercuri, 6 iunie 2012

Concurs The way we fall


Sau concurs 4in1, cum l-am numit eu. De ce 4in1? Pentru ca avem patru concursuri in unul singur, astfel:

  1. Concursul de promovare a campaniei.
Oricine a promovat sau va promova campania de publicare a cartii The way we fall de Megan Crewe in Romania intra automat in tragerea la sorti.
Pana acum au promovat campnia: Elena, Dreams*Link, Blacky, Krisz si Alexya, Crisa, Rose, luckybooks12. Cei care au postat pe blogurile lor sau pe orice retea de socializare si vor lasa un comentariu aici cu linkul pana la data de 15 iunie, vor intra in tragerea la sorti pentru un semn de carte trimis de Megan, cu autograf.
Vor exista doi castigatori.

   2. Daca lasati un comentariu cu nickul gfc, nickul Facebook cu care ati dat like paginii noastre si adresa cu care ne urmariti pe mail, intrati in tragerea la sorti pentru un semn de carte. Aici va exista un singur castigator.

  3. Daca raspundeti la intrebarea "De ce va doriti cartea The way we fall in Romania?" puteti castiga un semn de carte. Vor exista doi castigatori, eu si Miku urmand sa alegem fiecare cate un raspuns preferat.

  4.Daca lasati un comentariu pe site-ul Leda unde sa spuneti ca va doriti cartea The way we fall in Romania, intrati in tragerea la sorti pentru un semn de carte.Vor exista doi castigatori.

The Way We Fall coverIn fapt, sunt patru concursuri diferite, dar va puteti inscrie la toate patru lasand un singur comentariu. Voi alegeti daca vreti sa va inscrieti la toate sau la care dintre concursuri vreti sa participati.
Toate concursurile sunt valabile pana pe data de 15 iunie 2012. Toate semnele de carte au autograf.
Comentariul trebuie sa arate cam asa:
Linkul cu blogul pe care ati promovat campania.(mai multe bloguri, mai multe intrari)
Nick GFC:
Nick FB:
Mail:
Raspunsul la intrebare:
Linkul comentariului vostru pe site-ul Leda:

10 comentarii:

Anonim spunea...

Eu trebuie sa mai las comentariu ?

Ramona spunea...

Ai lasat un comentariu la campanie, ai intrat in primul concurs. Daca vrei sa te inscrii si la celelalte, pentru mai multe sanse, trebuie sa lasi un comentariu aici.

Unknown spunea...

Linkul cu blogul pe care ati promovat campania.https://www.facebook.com/elena.zaharia.58/posts/114272492046831

Este ceva daca am publicat pe Facebook? Eu nu am blog.
Nick GFC:Elena Zaharia
Nick FB:
Mail: Elena Zaharia
Raspunsul la intrebare: Doresc sa se publice deoarece mutiti mult pentru campanie si am auzit multe persoane care spuneau ca si-o doresc. Mi-ar face placere sa citesc si alte carti scrise de Megan Crewe deoarece " Mai las-o moale cu fantomele:" mi-a placut. Imi place subiectul acestei carti si poate peste putin timp avem si oi norocul sa apara.
Linkul comentariului vostru pe site-ul Leda: http://www.ledabooks.ro/blog/?p=3644#comment-41342
AM comentat cu numele Elena A

black angel spunea...

Gfc: black angel
FB: Ana Maria Busuioc
E-mail: anita_no12001@yahoo.com
Raspuns: Imi doresc ca aceasta carte sa fie publicata in Romania deoarece o simpatizez foarte tare pe Megan Crewe,o autoare foatre naturala si pentru-ca din descrierea acestei carti am realizat ca este ceva nou,fresh,inedit!
Share: https://www.facebook.com/pages/Booktown-Lover/169021819856992#!/permalink.php?story_fbid=328094177266520&id=100003894880282

Anonim spunea...

GFC: Crisa
fb: Boncea Cristina
email: crisa_itgirl@yahoo.com
Raspuns: Imi doresc pentru ca imi place de Megan si cealalta carte e ai si sunt curioasa in privinta acesteia.
share: http://prettyinthemirror.wordpress.com/2012/05/27/60/
Leda: http://www.ledabooks.ro/blog/?p=3673#comment-41464

comment cu numele Crisa

Gya spunea...

Linkul comentariulu pe site-ul Leda: http://www.ledabooks.ro/blog/?p=3737#comment-41635
Eu imi doresc sa apara cartea in RO pentru ca pare genul de carte bine proportionata, care are putin din toate. In afara de asta, cred ca e genul de carte care indeamna la meditatie, ridicand o problema care ar putea fi reala, intr-o realitate care nu difera cu mult de a noastra.

Andrada spunea...

Imi doresc The way we fall in Romania pentru ca trebuie sa fie cel putin la fel de buna ca si Mai las-o moale cu fantomel, adica geniala.

Bianca spunea...

Bianca
Bianca Stoenescu
bianushkaya@gmail.com

adriana108 spunea...

Am promovat campania aici: http://picaturidecerneala.wordpress.com/2012/06/13/campanie-de-publicare-a-cartii-the-way-we-fall-de-megan-crewe-in-romania/

elena spunea...

nume: Axene Elena
GFC: Elena G
FB: Gaviota Gavi
Adresa : RGavi222@yahoo.com
http://www.facebook.com/gaviota.gavi.77/posts/406669032711614
"De ce va doriti cartea The way we fall in Romania?"
Mi-am cumparat cartea ,, Fantomele ne stiu toate scretelecand a aparut in Romania care chiar mi-a placut si acum marturisesc ca sunt curioasa privind noul roman al scriitoarei . Din ce am mai citit pare ca e vorba de un virus ucigas si lupta pentru supravietuire.Abia astept sa vad cum va evolua actiunea cartii …cine vor fi supravietuitorii ........